Garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto een Autotrust garantie afsluit. BoomOccasioCenter.nl biedt in samenwerking met Autotrust verschillende dekkingsniveaus. Van een basis garantie tot een exclusieve garantie (prijzen zijn afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto). Bij jonge auto’s is zelfs een verlenging van de garantie mogelijk.

U mag zelf uw garage kiezen

Bij het afsluiten van de Autotrust garantie kunt u kiezen om de reparatie van uw auto door BoomOccasionCenter.nl uit te laten uitvoeren of door een andere garage. Afhankelijk van de dekking waarvoor u kiest, maakt u zelf de keuze naar welke garage u uw auto brengt. Ideaal als u niet uit de buurt komt en dus niet naar ons terug hoeft bij een eventuele garantie aanspraak.

Repareren in het buitenland is gedekt

Als uw auto kapot gaat terwijl u op vakantie bent, wordt deze op kosten van Autotrust gerepareerd. Kijk voor een lijst van landen waar u uw auto kunt laten repareren in de polisvoorwaarden van Autotrust.

AUTOTRUST Standaard & Extra Garantie

De Standaard Garantie biedt dekking op de meest essentiële en kostbare delen van de auto zoals: de motor, de versnellingsbak en de aandrijving. De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km hebben gereden. De Extra Garantie bestaat uit de Standaard Garantie met een ruime aanvulling van onderdelen. De auto mag maximaal 10 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden
Brochure: Standaard & Extra Garantie

AUTOTRUST Exclusief Garantie

Een Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking die uw auto kan krijgen. Deze garantie beschermt u tegen de kosten voor reparatie en vervanging van nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto. De auto mag maximaal 8 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.
Brochure: Exclusief Garantie

Waarom werken wij met afleverpakketten?

De reden hiervan is dat wij deze kosten uit de vraagprijs kunnen onttrekken en daardoor de auto scherper en voor u voordeliger kunnen aanbieden. U kunt zelf de garantietermijn en dus de uiteindelijke prijs bepalen.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de ( algemene ) voorwaarden!